Linte neagră cremoasă gătită lent, cu condimente întregi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați linte Negre cremoase gătite lent, cu condimente întregi. Această rețetă face 6 porții cu 364 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fasole, scorțișoară, cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cardamomul, puteți urma acest fel principal cu Cardamom Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Dal Bukhara - linte neagră gătită lent, Mazăre Cu Ochi Negri Gătite Lent, și Mazăre Cu Ochi Negri Gătite Lent Cu Șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați lintea și mazărea despicată într-o cratiță mare. Umpleți tigaia pe jumătate cu apă și clătiți leguminoasele frecându-le între vârful degetelor. Apa va deveni tulbure.
Scurgeți această apă. Repetați de trei sau patru ori, până când apa rămâne relativ limpede; scurgere. Acum adăugați 6 căni de apă și aduceți la fierbere, neacoperite, la foc mediu. Îndepărtați și aruncați orice spumă care se formează la suprafață.
În timp ce apa fierbe, combinați usturoiul, ghimbirul și ardeii iute într-un robot de bucătărie. Pulsați până când ingredientele sunt tocate.
De îndată ce apa fierbe și ați aruncat spuma, adăugați amestecul tocat și păstăile de cardamom, frunzele de dafin și bețișoarele de scorțișoară. Coborâți focul la mediu, acoperiți tigaia și fierbeți, amestecând ocazional, până când lintea se umflă și se înmoaie și mazărea despicată este fragedă, aproximativ 1 oră.
În timp ce leguminoasele se gătesc, încălziți 2 linguri de ghee într-o tigaie de dimensiuni medii la foc mediu-mare.
Presărați semințele de chimen și gătiți până când sfârâie, devin maro roșiatic și miros de nucă, 5 până la 10 secunde.
Se adaugă ceapa și se prăjește până devine maro deschis în jurul marginilor, 3 până la 5 minute.
Reduceți focul la mediu-mic și amestecați roșiile, sarea și cayenne. Fierbeți sosul, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când o parte din ghee începe să se separe la suprafață, 6 până la 10 minute. Puneți tigaia deoparte până când leguminoasele sunt gata.
Odată ce leguminoasele sunt fragede, amestecați sosul, fasolea și smântâna.
Se toarnă 1 cană de apă în tigaie și se răzuie fundul pentru a-l deglaza, eliberând orice sos și condimente.
Adăugați acest lucru la leguminoase și amestecați o dată sau de două ori.
Acoperiți tigaia și fierbeți la foc mediu, amestecând ocazional, până când aromele se amestecă, 5 până la 10 minute.
Se amestecă restul de 2 linguri de ghee și coriandru și se servește.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;