Linte Du Puy cu morcovi

Linte Du Puy cu morcovi
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 159 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă 64 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți oțet balsamic, ulei de măsline, linte du puy și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Linte cu morcovi, Linte Cu Sfeclă Prăjită Și Morcovi, și Linte de ghimbir cu morcovi și ierburi proaspete.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie la foc mediu, sotează prazul în uleiul de măsline până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se adaugă morcovii și se sotează 1 minut mai departe, apoi se adaugă lintea, bulionul de pui, tulpinile de pătrunjel și frunza de dafin și se aduce la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, până când lintea este moale, dar nu moale, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3
Scoateți capacul, rotiți focul până la mediu și gătiți puternic 5 până la 8 minute suplimentare, până când cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită. Pescuiește frunza de dafin, partea de frunze verde închis a prazului și tulpinile de pătrunjel, amestecă oțetul balsamic și pătrunjelul și condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
5
Nota lui Cook: lintea Du Puy este lintea mică, albastră-verde, marmorată, cultivată în solul vulcanic din sud-vestul Franței. Dacă nu găsiți linte du Puy, o cantitate egală de altă linte mică poate fi înlocuită. Poate fi necesar să adăugați aproximativ 10 minute de timp de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte FrancezăLinte Franceză
LinteLinte
6
Această rețetă a fost oferită de un finalist, care poate fi sau nu un bucătar profesionist, pentru următoarea vedetă Food Network. Food Network nu a testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista