Linte Du Puy cu morcovi
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 159 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă 64 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți oțet balsamic, ulei de măsline, linte du puy și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Linte cu morcovi, Linte Cu Sfeclă Prăjită Și Morcovi, și Linte de ghimbir cu morcovi și ierburi proaspete.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie la foc mediu, sotează prazul în uleiul de măsline până la translucid.
Se adaugă morcovii și se sotează 1 minut mai departe, apoi se adaugă lintea, bulionul de pui, tulpinile de pătrunjel și frunza de dafin și se aduce la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, până când lintea este moale, dar nu moale, aproximativ 40 de minute.
Scoateți capacul, rotiți focul până la mediu și gătiți puternic 5 până la 8 minute suplimentare, până când cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită. Pescuiește frunza de dafin, partea de frunze verde închis a prazului și tulpinile de pătrunjel, amestecă oțetul balsamic și pătrunjelul și condimentează cu sare și piper.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
Nota lui Cook: lintea Du Puy este lintea mică, albastră-verde, marmorată, cultivată în solul vulcanic din sud-vestul Franței. Dacă nu găsiți linte du Puy, o cantitate egală de altă linte mică poate fi înlocuită. Poate fi necesar să adăugați aproximativ 10 minute de timp de gătit.
Această rețetă a fost oferită de un finalist, care poate fi sau nu un bucătar profesionist, pentru următoarea vedetă Food Network. Food Network nu a testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.