Linte Cu Sfeclă Prăjită
Lintea cu sfeclă prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 333 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, coriandru, linte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Linte Cu Sfeclă Prăjită Și Morcovi, Linte cu sfeclă prăjită și lămâie, și Gatiti cartea: linte cu sfecla prajita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.Puneți niște mănuși de cauciuc și, cu un cojitor de legume, curățați sfecla. Am folosit sfeclă roșie și portocalie care aveau aproximativ 3 inci în jur.
Tăiați fiecare sfeclă în 4 sferturi uniforme. Înfășurați 4-6 bucăți în dreptunghiuri mari de folie de aluminiu, dar presărați cu puțină sare și ulei de măsline chiar înainte de a le sigila bine. Prăjiți-le pe o tigaie în cuptor timp de aproximativ 45 de minute sau până când o furculiță poate străpunge cu ușurință sfecla. Odată răcit, tocați fiecare sfeclă în mici cuburi imperfecte. Pune deoparte.