Linguine cu sos de scoici albe
Linguine cu sos de scoici albe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 689 calorii, 19g de proteine, și 38g de grăsime per portie. 585 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cap la magazin și ridica unt, grăsime mare de finisare ulei de măsline, apă, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 75%. Rețete similare includ Linguine cu sos de scoici albe, Linguine cu sos de scoici albe, și Linguine cu sos de scoici albe.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline și adăugați jumătate din căței de usturoi. Aduceți tigaia la foc mediu-mare și gătiți până când usturoiul devine maro auriu. Când usturoiul este maro auriu și foarte aromat, îndepărtați-l și aruncați-l, și-a îndeplinit destinul de usturoi. Puneți 3 1/2 duzină de scoici în tigaie cu vinul și 1/2 cană de apă. Acoperiți tigaia și aduceți-o la fierbere la foc mediu. Acoperiți și gătiți până când scoicile se deschid, aproximativ 10 minute.
Scoateți scoicile din tigaie și reduceți lichidul de gătit.
Lăsați scoicile să se răcească ușor, apoi scoateți-le din cochilii și rezervați-le. Aruncați cojile.
Turnați lichidul de gătit într-o cană de măsurare.
Aduceți o oală mare cu apă bine sărată la fierbere la foc mediu.
Înveliți din nou aceeași tigaie cu ulei de măsline și adăugați restul de căței de usturoi și un vârf mare de fulgi de piper zdrobit. Aduceți tigaia la foc mediu-mare și gătiți până când usturoiul devine maro auriu. Când usturoiul este maro auriu și foarte aromat, îndepărtați-l și aruncați-l, și-a îndeplinit destinul de usturoi.
Adăugați scoicile crude rămase și lichidul de gătit cu scoici rezervate în tigaie. Când adăugați lichidul de scoici rezervat, asigurați-vă că verificați dacă există nisip și pietriș în partea de jos, este posibil să pierdeți ultimele două linguri de suc, dar acest lucru este mai bun decât nisipul din pastele voastre! Acoperiți și gătiți până când scoicile se deschid.
În timp ce scoicile se gătesc, aruncați linguina în apa clocotită sărată și gătiți până când pastele sunt foarte "Al dente" poate cu un minut mai puțin decât direcționează cutia.
Scoateți scoicile gătite din cochilii lor din tigaie și păstrați-le la cald.
Adăugați untul și scoicile fierte care au fost scoase din cochilii înapoi în tigaie. Aduceți lichidul la fiert și aruncați pastele fierte și ierburile. Gatiti pastele impreuna cu sosul pana cand sosul se agata de paste. Opriți focul și aruncați Parmigiano-Reggiano ras, dacă utilizați, și terminați cu o picătură de ulei de finisare big fat. Aruncați sau amestecați puternic pentru a combina.
Împărțiți pastele în feluri de mâncare și garnisiți cu scoicile care sunt încă în cochilii lor și puțin mai ras Parmigiano-Reggiano, dacă doriți.
Acest lucru nu va face să doriți să Scoica sus!