Linguine Avgolemono cu inimi de anghinare și fasole verde

Linguine Avgolemono cu inimi de anghinare și fasole verde
Linguine Avgolemono cu inimi de anghinare și fasole verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 651 calorii, 23g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de linguine, gălbenușuri de ou, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Linguine Avgolemono Cu Inimi De Anghinare Și Fasole Verde, Tagine de fasole Fava, fasole verde și inimi de anghinare, și Aginares Avgolemono (fund de anghinare în Avgolemono).

Instrucțiuni

1
Așezați gălbenușurile într-un castron mediu. Treceți treptat în suc de lămâie, apoi smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CremăCremă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Gatiti inimile de anghinare si fasolea verde intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute. Folosind sită, transferați legumele din oală în tigaie mare. Întoarceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Fasole VerdeFasole Verde
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
SitaSita
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați paste; se fierbe până se înmoaie, dar încă ferm pentru a mușca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
4
Scurgeți pastele, rezervând 1 1/2 căni de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
5
Adăugați pastele în tigaie cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Bateți 3/4 cană de lichid de gătit în amestecul de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Adăugați amestecul de gălbenușuri, 3/4 cană de brânză și pătrunjel în tigaie. Aruncați la foc mediu doar până când sosul se îngroașă și acoperă pastele, aproximativ 4 minute, adăugând mai mult lichid de gătit cu linguri dacă este uscat. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
PastePaste
SosSos
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Serviți, trecând brânză suplimentară alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista