Lime Mahi-Mahi

Lime Mahi-Mahi
Lime Mahi-Mahi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 224 calorii, 32g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $6.61 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sare, mahi mahi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Nucă de cocos Tei Mahi Mahi Tacos cu tequila îmbibată pepene verde Salsa, Tacos Mahi Mahi moale cu pansament de ghimbir-var, și Chipotle Mahi Mahi Burrito Bowls cu nucă de cocos Cilantro Lime Rice + picant Strawberry-Mango Salsa pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista