Lemongrass Consomm 8 cu bile Matzoh, praz și ciuperci Shiitake
Lemongrass Consomm cca. cu bile Matzoh, praz și ciuperci Shiitake ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție conține 255 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați masa matzoh, pătrunjelul, lemongrass consommulcomm și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Quinoa cu praz și ciuperci Shiitake, Hummus cu Pastramă, praz și ciuperci Shiitake, și Risotto cu praz, ciuperci Shiitake și trufe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună uleiul și ouăle. Se amestecă masa matzoh și sarea până se omogenizează bine. Se amestecă 1/4 cană stoc. Acoperiți aluatul și dați-l la frigider până la rece și ferm, cel puțin 20 de minute și până la 1 zi.
Tapetați foaia mare de copt cu folie de plastic sau hârtie pergament. Folosind mâinile ude, modelați foarte ușor aluatul în aproximativ 16 bile, fiecare cu diametrul de aproximativ 2 inci. Aranjați pe foaia pregătită.
În oala mare de stoc la foc mare, aduceți stocul rămas la fiert. Aruncați ușor bilele în stoc, reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți până când bilele sunt fragede și fierte, aproximativ 40 de minute. (Bilele Matzoh pot fi gătite cu până la 1 zi înainte. Puneți la frigider stocul și bilele separat și reîncălziți bilele înainte de servire, fierbând la foc mic în stoc 5 minute.)
Tăiați prazul transversal în lungimi de 2 inci, apoi feliați subțire pe lungime. Spălați fâșiile de praz într-un castron cu apă rece, agitând, apoi ridicați-le și uscați-le.
În cratiță medie la foc mare, aduceți 4 căni de apă sărată la fiert. Reduceți căldura la minim, adăugați praz și fierbeți ușor, neacoperit, până se înmoaie, aproximativ 7 minute. Folosind lingura cu fante, transferați prazul într-un castron mic.
Adăugați ciupercile în apă și fierbeți ușor, neacoperite, până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Folosind lingura cu fante, transferați ciupercile în al doilea castron mic. Acoperiți legumele și păstrați-le la cald. (Legumele pot fi braconate cu până la 1 zi înainte și refrigerate, acoperite. Reîncălziți fierbând în apă cu 30 de secunde înainte de a continua.)
Folosind lingura cu fante, împărțiți bilele între 8 boluri de supă. (Aruncați stocul în care au fost gătite bilele.) Se acoperă cu praz și ciuperci. Polonic cald consommulmercroid peste si se presara cu patrunjel.