Lemon Herbed Aioli
Lemon Herbed Aioli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 3 și costă 79 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 41 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă, coajă de lămâie, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Ton la grătar cu ierburi a Emoliolis, Creveți crocanți cu ierburi cu arpagic Aioli, și Creveți crocanți cu ierburi cu arpagic Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente o cratiță mică, amestecând bine. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu, pana cand amestecul ajunge la fierbere. Gatiti inca un minut sau pana se ingroasa; se ia de pe foc. Se amestecă treptat aproximativ o pătrime din amestecul fierbinte în gălbenușul de ou; se adaugă la amestecul fierbinte rămas, amestecând constant. Gatiti amestecul la foc mic, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Transferați amestecul într-un castron mic; lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Poziționați lama cuțitului în vasul robotului de bucătărie.
Adăugați pătrunjelși busuioc; procesați până se toacă fin.
Adăugați usturoi, coajă de lămâie șimuștar; procesați până se omogenizează.
Combinați amestecul de bulion răcit și amestecul de pătrunjel într-un castron mic; se amestecă bine. Se amestecă sare și piper. Acoperiți și răciți bine.
Serviți cu pește sau legume aburite.