Lemon Crostata

Lemon Crostata
Lemon Crostatan este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 388 calorii. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Dacă aveți la îndemână făină, coajă de lămâie, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Crostata integrală de grâu cu marmeladă de lămâie, Crostata mixtă de fructe de pădure cu cremă de Ricotta cu miere de lămâie, și Fig Crostata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulsați migdalele cu 1/4 cană de făină într-un robot de bucătărie până la măcinat fin, având grijă să nu măcinați până la o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Bateți împreună untul și zahărul cu un mixer electric până devin palide și pufoase. Se răcește 1 lingură de ou bătut pentru spălarea ouălor și se bate oul rămas în amestecul de unt. Bateți în extracte de vanilie și migdale. La viteză mică, amestecați amestecul de migdale, coaja, sarea și restul de 1 3/4 căni de făină până când se formează un aluat. Înjumătățiți aluatul și formați fiecare jumătate într - un disc de 5 până la 6 inci. Înfășurați discurile separat în folie de plastic și răciți până când sunt ferme, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
MigdaleMigdale
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Bateți gălbenușurile cu 3/4 cană de zahăr folosind bătăi curățate până când sunt foarte groase și s-au triplat în volum, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
2
Se transferă într-o cratiță medie grea și se amestecă coaja, sucul, untul și sarea. Gatiti la foc mediu-mic, batand frecvent, pana cand cașul este suficient de gros pentru a ține urme de tel și amestecul începe să buleze, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SucSuc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Transferați cașul de lămâie într-un castron și răciți, suprafața acoperită cu hârtie pergament, până la rece, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc. Tigaie cu formă de primăvară cu unt Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CuptorCuptor
2
Întindeți 1 bucată de aluat (păstrați cealaltă bucată răcită) între 2 foi de pergament într-o rundă de 12 inci (aluatul va fi foarte fraged).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
3
Scoateți foaia superioară de pergament și inversați aluatul în tigaie cu formă de arc. (Aluatul se va rupe ușor; patch-l cu degetele.) Apăsați aluatul peste partea inferioară și 1 inch în sus a tigaiei, tundând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
4
Răciți coaja și întindeți aluatul rămas între foile de pergament într-o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Scoateți foaia superioară de pergament, apoi tăiați aluatul în benzi de 10 (1/3 inch lățime) cu roată de patiserie și glisați, încă pe pergament, pe o foaie de copt. Se răcește până se întărește, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți coaja până când fundul este auriu pal și marginea este aurie, 15 până la 20 de minute. Coajă rece în tigaie pe un raft, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Întindeți umplutura în coajă și aranjați 5 benzi la 1 inch distanță pe umplutură. Aranjați restul de 5 benzi la o distanță de 1 inch în diagonală pe primele benzi pentru a forma o rețea cu spații în formă de diamant. Tăiați marginile tuturor benzilor la același nivel cu marginea cochiliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Periați blatul cu zăbrele cu spălarea ouălor și presărați crostata cu zahărul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
9
Coaceți crostata până când patiseria este aurie și umplutura clocotește, 25 până la 30 de minute. Se răcește complet în tigaie pe un raft, aproximativ 2 ore (sucurile se vor îngroșa).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
* Aluatul poate fi răcit până la 2 zile.* Crostata este cea mai bună zi în care este făcută, dar poate fi coaptă cu 1 zi înainte și răcită, acoperită (odată rece).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
2
Se servește la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista