Lemon Cajun Plăcinte Cu Aluat Dulce
Reteta Lemon Cajun plăcinte aluat dulce ar putea satisface pofta Creolă în jurul valorii de 45 minute. Pentru 29 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 297 calorii. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, amidon de porumb, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Catahoula plăcinte cu aluat dulce, Cajun Mini Plăcinte Cu Carne, și Plăcinte Whoopie Umplute Cu Aluat De Prăjituri.
Instrucțiuni
Într-un castron cernem împreună făina, praful de copt și sarea. În bolul unui mixer electric în picioare bateți untul, scurtarea și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare și bateți în lapte și vanilie (aluatul va apărea coagulat). Cu mixer la viteză mică bate în amestec de făină, un pic la un moment dat, până când se formează un aluat. Înjumătățiți aluatul și formați fiecare bucată într-un disc. Se răcește aluatul, învelit în folie de plastic, până când este ferm, aproximativ 3 ore.
Tăiați douăzeci și patru de pătrate de hârtie de ceară de 6 inci.
Întindeți 1 bucată de aluat între 2 foi de folie de plastic în rotund de 12 inci (aproximativ 1/8 inch grosime).
Tăiați 6 runde cu un tăietor rotund de 5 inci, punând fiecare rundă între 2 pătrate de hârtie de ceară și stivuiți pe o foaie de copt. Dacă aluatul devine moale pentru a lucra, transferați-l pe o foaie de copt și răciți până când este ferm.
Rolați și tăiați bucata de aluat rămasă în același mod, făcând runde între pătratele rămase de hârtie de ceară și stivuiți pe foaia de copt. Răciți rundele până când sunt ferme și înfășurați fiecare stivă cu grijă cu folie de plastic pentru a preveni uscarea. Aluatul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit.
Într-o cratiță grea, amestecați zahărul, amidonul de porumb și sarea și amestecați treptat în apă și lapte până când amidonul de porumb este dizolvat. Într-un castron amestecați gălbenușurile. Gatiti amestecul de lapte la foc moderat, batand, pana ajunge la fierbere. Treceți treptat aproximativ 1/2 cană de amestec de lapte fierbinte în gălbenușuri și amestecați amestecul de gălbenușuri în amestecul de lapte fierbinte rămas. Aduceți crema la fierbere lentă, amestecând, 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul, sucul de lămâie și coaja până când untul este topit. Acoperiți suprafața de umplere cu folie de plastic. Umplerea poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită. Nu amestecați umplutura sau se va rupe.
Preîncălziți cuptorul la 375 F. și ungeți ușor 2 foi de copt.
Aruncați pătratul superior de hârtie de ceară din 1 aluat rotund și lingura 1 lingură de umplere pe centrul rundei. Folosind hârtie de ceară pliați aluatul pentru a forma o jumătate de cerc, închizând umplutura și apăsați ușor marginile împreună.
Transferați plăcinta pe foaia de copt, aruncând hârtia și sertizați marginea cu o furculiță. Intepati placinta cu furculita o data. Faceți încă 11 plăcinte cu rondele de aluat rămase și umplutură.
Coaceți plăcintele în 2 loturi la mijlocul cuptorului 15 minute, sau până se rumenesc în jurul marginilor (aluatul se va deschide ușor) și transferați-l în rafturi pentru a se răci. Piesele pot fi făcute cu 4 ore înainte și răcite, acoperite.
Serviți plăcintele răcite sau la temperatura camerei (nu lăsați plăcintele să stea mai mult de 30 de minute la temperatura camerei).