Legume Ușoare La Grătar
Legumele ușoare la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 112 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, dovlecei pattypan, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Legume Ușoare La Grătar, Legume Și Cârnați De Vară Ușor La Grătar, și Ton la grătar cu legume provensale și Aioli ușori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați legumele într-un vas de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci.
Se toarnă pansamentul peste legume. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră pentru a amesteca aromele.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Scoateți legumele din marinată; rezervați marinada.
Așezați legumele în coșul de grătar sau direct pe grătar.
Acoperiți și grătați legumele la 4 până la 5 inci de la foc mediu 10 până la 15 minute, întorcând și perindând legumele cu marinată de 2 sau 3 ori, până când sunt crocante.