Legume rădăcinoase prăjite cu Pepitas picant și cremă de hrean Fraiche

Legume rădăcinoase prăjite cu Pepitas picant și cremă de hrean Fraiche
Legume rădăcinoase prăjite cu Pepitas picant și hrean creme Fraiche este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de aur, sare și piper kosher, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Saut halibut cu Arugula, sfecla prajita si hrean Cr Inktime fra Inktime, Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Vinetă De Hrean, și Rădăcină de bere Tras de carne de porc în șalotă-rădăcină de bere Jus cu ceapa picant și Jalapeno Creme Fraiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru legume: Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați tulpinile de pe sfeclă și frecați ușor cu o perie de legume - acest lucru va îndepărta stratul exterior dur. Pătrundeți sfecla și dați deoparte. Tăiați morcovii (lăsând puțin din tulpină), apoi tăiați pe jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Adăugați toate legumele și cartofii într-o tigaie împreună cu jumătățile de cap de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Stropiți cu uleiul de măsline și condimentați bine cu sare și piper. Prăjiți la cuptor până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 45 de minute (vârful unui cuțit de decojit ar trebui să străpungă un cartof și să treacă cu puțină rezistență).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pentru pepitele picante: într-un bol mare de amestecare, combinați sucul de lămâie, uleiul de măsline, pudra de chili, chimenul și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
6
Adăugați pepitele și amestecați bine, astfel încât să fie acoperite uniform. Prăjiți la cuptor până când pepitele se rumenesc ușor, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Pentru crema de hrean fraiche: amestecați împreună crema fraiche și hreanul și condimentați cu sare și piper. La frigider până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creme FraicheCreme Fraiche
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
8
Pentru a servi, așezați legumele rădăcinoase prăjite pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
9
Stropiți cu crema de hrean fraiche și garnisiți cu pepitas picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista