Legumele marinate ușor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.66 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, conopidă, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 73%. Încercați Legume Marinate Ușor, Legume Marinate, și Legume Marinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Așezați buchețelele de broccoli și conopidă în apa clocotită timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De Conopidă
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Apă
3
Scurgeți și clătiți floretele.
4
Combinați broccoli, conopidă, ardei gras, castraveți, morcov și sos de salată italiană într-un bol de amestecare de dimensiuni medii. Acoperiți vasul și dați la frigider legumele timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Italian
Ardei Gras
Conopidă
Legume
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză