Legume Marinate La Grătar

Legumele marinate la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 260 calorii. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de oțet balsamic, ceapă, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Legume Marinate La Grătar, Legume Marinate La Grătar, și Legume la grătar marinate cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți vinetele și ardeii; se usucă. Tăiați și aruncați tulpina de vinete; tăiați vinetele transversal în felii groase de 1/2 inch. Curățați ceapa și tăiați-o transversal în felii groase de 1/2 inch.
Ungeți feliile de vinete, ardeii și feliile de ceapă cu aproximativ 2 linguri de ulei de măsline în total.
Așezați legumele într-un singur strat pe un grătar de grătar peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gătiți, întorcându-vă după cum este necesar pentru a încărca toate părțile, 8 până la 12 minute în total.
Se transferă într-un castron; se lasă să stea până se răcește, aproximativ 15 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați 1/4 cană de ulei de măsline, oțet, busuioc și usturoi.
Curățați, tulpina și ardeii de semințe. Sfert pe lungime.
Într-un vas adânc (capacitate de cel puțin 4 căni), acoperiți legumele cu marinată de plante (folosind toată marinada) și sare și piper după gust. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute până la 4 ore sau acoperiți și răciți până la 2 zile.