Legume la grătar cu pansament de zeiță Verde

Legume la grătar cu pansament de zeiță Verde
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură întreagă de 30? Legumele la grătar cu pansament de zeiță verde ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 155 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pansament zeiță, ulei de măsline, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Cartofi La Grătar Cu Pansament De Zeiță Verde, Vegan Verde Zeita Dressing cu gratar Veggie Kabobs, și salată de inimă romaine la grătar cu dressing de zeiță verde avocado-kefir.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Într-un castron mediu, amestecați uleiul de măsline cu busuiocul și condimentați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Ungeți uleiul de busuioc pe legume. Când focul este mediu-fierbinte, aranjați feliile de vinete pe cea mai fierbinte zonă a grătarului și înconjurați-le cu portobellos și fenicul feliat. Grătiți, ungând des cu uleiul și întorcând o dată, până când legumele sunt frumos carbonizate și aproape fragede, aproximativ 6 minute pentru vinete și 10 minute pentru portobellos și fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Transferați legumele într-un platou și acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Puneți dovleceii și dovleceii galbeni pe cea mai fierbinte parte a grătarului și înconjurați-i cu conopida și ardeii grași roșii. Grătiți, ungând des cu uleiul de busuioc și întorcând o dată, până când legumele sunt carbonizate frumos și aproape fragede, 1 până la 2 minute pentru dovlecei, 6 minute pentru ardeii grași și 10 minute pentru conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Adăugați legumele în platou și serviți cu pansamentul zeiței verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista