Legume la grătar cu pansament de fermă
Legumele la grătar cu pansament de fermă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 8 și costă $1.55 pe portie. O porție conține 235 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ardei grași, dovlecei, ardei grași și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Boluri de legume la grătar cu pansament de fermă de caju, Salată de friptură la grătar cu pansament de hrean, și Friptură la grătar și roșii cu sos de fermă Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți primele 6 ingrediente cu ulei; presărați uniform cu piper negru și sare.
Așezați ardeii grași pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 5 minute.
Adăugați vinete; grătar 5 minute.
Adăugați sparanghel; grătar 5 minute.
Adăugați dovlecei; grătar 5 minute.
Adăugați roșii; grătar 5 minute sau până când toate legumele sunt fragede, transformând legumele după cum este necesar.
Scoateți legumele de pe grătar.
Tăiați fiecare ardei gras în sferturi; tăiați jumătățile de vinete și jumătățile de dovlecei fiecare în 4 bucăți egale.
Serviți legumele cu pansament de fermă.