Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele la grătar cu marinată de Curry verde. Această rețetă servește 4 și costă 1,22 USD pe porție. O porție conține 118 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână dovlecei, ciuperci cremini, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Marinată pentru legume la grătar, Curry verde thailandez cu legume și Tofu, și Legume cu lapte de cocos și curry verde pentru rețete similare.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.