Legume italiene en Papillote
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Legume italiene en Papillote ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 68 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de parmezan, roșii, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Încercați Pește și legume în Papillote, Halibut Și Legume En Papillote, și Somon Ro Papillote cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron și aruncați ușor.
Tăiați 8 pătrate (15 inci) de hârtie pergament. Îndoiți fiecare pătrat în jumătate; deschideți fiecare și așezați 1 cană amestec de legume lângă pliu.
Îndoiți hârtia pergament și sigilați marginile cu pliuri înguste; așezați pachetele pe foi de copt.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când pachetele sunt umflate și ușor rumenite.
Așezați pachetele pe plăci de porții individuale și tăiați-le; serviți imediat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon