Legume Glazurate Cu Miere De Citrice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele glazurate cu miere de citrice. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 299 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de sfeclă, morcovi, păstârnac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Citrice Glazurată Cu Miere, Morcovi Prăjiți Cu Citrice Glazurate Cu Miere, și Somon glazurat cu miere cu Salsa de avocado citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Legume Glazurate Cu Miere De Citrice
Ingrediente2 igname mari ( cartofi dulci portocalii) - aproximativ 2 lbs total3 sfeclă galbenă mare (aproximativ 1 1/2 lbs total)1 lb morcovi1 lb păstârnac1 / 2 cană miere2 linguri ulei de măsline extravirgin2 lingurițe apă de floare de portocal sau 1 lingură suc de portocale2 lingurițe coajă de portocală rasă
Timp Total: 1 Oră 10 Minute