Legume de vară prăjite în straturi

Legume de vară prăjite în straturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele de vară prăjite în straturi. Această rețetă servește 4. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 315 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Un amestec de ulei de măsline, bulb de usturoi, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 58 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Prăjiți legume de vară și năut, Salată De Vară Stratificată, și Salată De Vară Stratificată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Stropiți un vas rotund rezistent la cuptor cu puțin ulei; apoi, începând din exterior, stratificați strâns felii alternative de legume în cercuri concentrice până ajungeți la mijloc așezați capul de usturoi aici. Dacă mai aveți legume, puneți-le în orice goluri din exterior. Lipiți crenguțele de rozmarin printre legume, stropiți totul generos cu ulei de măsline, apoi condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Prăjiți totul împreună, stropind cu mai mult ulei ocazional, timp de 50 de minute-1 oră, până când legumele sunt moi și ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Scoateți din cuptor și lăsați să stea câteva minute, apoi scoateți usturoiul și separați-l în cuișoare pentru a stoarce peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista