Glazurate legume toamna este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 206 calorii. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sorg, morcovi pentru copii, cartofi dulci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Legume De Toamnă, Legume Prăjite De Toamnă, și Chileatole roșu cu legume de toamnă.
Instrucțiuni
1
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; tăiați în felii groase de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2
Așezați felii de cartofi, morcovi și dovlecei într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se amestecă împreună zahărul și următoarele 6 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
4
Stropiți peste amestecul de cartofi, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
5
Coaceți, acoperit, la 425 timp de 30 de minute. Descoperiți și amestecați ușor legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Coaceți încă 15 sau 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)