Legume De Toamnă Glazurate
Legumele de toamnă glazurate necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 206 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, cartof roșcat, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Legume De Toamnă, Legume Prăjite De Toamnă, și Chileatole roșu cu legume de toamnă.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; tăiați în felii groase de 1/2 inch.
Așezați felii de cartofi, morcovi și dovlecei într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Se amestecă împreună zahăr și următoarele 6 ingrediente.
Stropiți peste amestecul de cartofi, aruncând pentru a acoperi.
Coaceți, acoperit, la 425 timp de 30 de minute. Descoperiți și amestecați ușor legumele.
Coaceți încă 15 sau 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.