Legume De Toamnă Dilled

Legume De Toamnă Dilled
Legumele de toamnă diluate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 2 și costă 51 cenți pe porție. O porție conține 142 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, suc de lămâie, buruieni de mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Legume De Toamnă, Chileatole roșu cu legume de toamnă, și Legume Prăjite De Toamnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Loc 1 în. de apă într-o cratiță; adăugați morcovi și napi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 7-9 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scurgere.
3
Combinați ingredientele rămase; stropiți peste legume și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiToamna
Revista