Legume De Primăvară-Ragout De Pui

Legume De Primăvară-Ragout De Pui
Ragout de legume de primăvară-pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 407 calorii, 37g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,13 USD pe porție. Este perfect pentru Primăvară. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, ulei de măsline, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ragout De Legume De Primăvară, Ragout De Legume De Primăvară, și Rago De Legume De Primăvară.

Instrucțiuni

1
Condimentează puiul peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
2
Se încălzește 1 lingură. ulei într - un 5-7-qt. oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați jumătate din pui și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, 4 până la 5 minute pe fiecare parte; transferați pe o farfurie. Repetați cu puiul rămas (dacă tigaia începe să ardă, reduceți căldura).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Reduceți căldura la mediu.
5
Adăugați lingura rămasă. ulei și ceapă la oală; gatiti pana cand ceapa este translucida, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
7
Adăugați morcovi și gătiți până când încep să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
8
Adăugați inimi de anghinare, ciuperci, cimbru și coajă de lămâie; se amestecă pentru a se combina. Puneți puiul în tigaie și amestecați bulionul de pui. Acoperiți, reduceți focul pentru a menține un foc mic și gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Supă De PuiSupă De Pui
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CiuperciCiuperci
Pui întregPui întreg
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați sparanghel, acoperiți și gătiți 6 până la 8 minute sau până când sparanghelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
10
Se ia de pe foc și se acoperă cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Revista