Lasagne Bolognese

Lasagne Bolognese
Lasagne Bolognese ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă face 8 porții cu 702 calorii, 40g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați mandrina de vită măcinată, parmezan, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de feeds.epicurious.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lasagne Bolognese, Lasagna Bologneză, și Lasagne Bolognese cu spanac.

Instrucțiuni

1
Cu până la două zile înainte
2
Faceți sosul bolognez
Ingrediente de care veți avea nevoie
BologneseBolognese
3
Pulsează ceapa, morcovul și țelina într-un robot de bucătărie până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Încălziți uleiul de măsline într-o mare greutateoală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
5
Adăugațicarne de vită măcinată,carne de porc măcinată, pancetta și legume;gatiti, rupand carnea macinata cu o lingura, pana cand umezeala se evapora aproape complet si carnea se rumeneste bine,25-30 de minute; condimentați cusare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
LegumeLegume
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
6
Adăugați vin în oală și aduceți la fierbere, răzuind bucăți maronii din fundul oalei, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați lapte; aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți până când umezeala este aproape complet evaporată, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
8
Adăugați roșii și2 căni bulion; aduceți la fierbere,reduceți focul și fierbeți, adăugând apă cu 1/2 cană dacă sosul pare uscat, până când aromele se amestecă și sosul se îngroașă, 2 1/2-3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BulionBulion
9
Lăsați sosul să se răcească, apoiacoperiți și răciți cel puțin 12 oresau până la 2 zile. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
10
Lăsarea sosului să stea îi va oferi o aromă mai profundă și mai bogată.)
11
Până la o zi înainte
12
Faceți aluatul proaspăt de paste
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
13
Bateți sare și 3 căni de făină într-un castron mare, faceți o fântână în centru și spargeți ouăle în bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
14
Se amestecă ouăle cu o furculiță,apoi se amestecă încet în făină până când se formează un aluat vag. Aluat de participare pe o suprafață ușor făinată și frământați, pudrând ușor cu făină dacă este lipicios, până când este neted, aproximativ 5 minute (va fi destul de rigid). Înfășurați înplastic; lăsați să stea până când aluatul păstreazăo indentare când este apăsat,1-2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
FolieFolie
15
Răciți aluatul dacă nu îl derulați imediat. Aduceți temperatura camerei înainte de lansare, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
16
Faceți tăiței
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
17
Setați producătorul de paste la cel mai grossetting; praf ușor cu făină.Împărțiți aluatul în 4 bucăți.Lucrând cu 1 bucată la un moment dat și păstrând aluatul rămas înfășurat în plastic în timp ce lucrați,aplatizați aluatul într-un dreptunghi îngust (nu mai lat decât gura mașinii); treceți prin role . Îndoiți aluatul după cum este necesar pentru a se potrivi și a trece din nou. Repetați fără pliere, reglați mașina la setările de subțiere după fiecare trecere și praf cu făină dacă este lipicios, până când foaia de paste are o grosime de 1/16" (setare8 pe majoritatea mașinilor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
18
Așezați foi de paste pe o suprafață ușor înflorită și tăiați transversal în tăiței lungi de 16 8".
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
19
Dacă faceți tăiței înainte, stivați pe o foaie de copt cuo bucată de hârtie de pergamentîntre fiecare strat. Acoperiți cu folie de plastic; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
20
Faceți B-ul B-chamel
21
Încălziți untul într-o cratiță mediela foc mediu până laspumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
22
Adăugați făină și gătiți,amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
23
Bateți în lapte cald, 1/2 cană la un moment dat. Aduceți sosulla fierbere, reduceți căldura șisimmer, amestecând des, până laconsistența smântânii, 8–10minute; adăugați nucșoarăși condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
24
Îndepărtați de la căldură, transferați într-un vas mediu și apăsați ambalajul din plastic direct pe suprafață; lăsați-l să se răcească ușor. Se răcește dacă nu se foloseșteimediat.
25
Ziua
26
Reîncălziți sosurile
27
Combinați sosul bolognez șirămânând 1 cană de bulion într-o cratiță mare la foc mediu și încălziți până când sosul este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BologneseBolognese
BulionBulion
SosSos
28
Între timp,dacă ați făcut B-chamel înainte de timp, încălziți într-o cratiță medie la foc mic doar până când este încălzit (nu doriți să lăsați să fiarbă).
29
Gatiti taiteii
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
30
Lucrând în loturi, gătiți tăiței freshlasagna într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când se înmoaie, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
31
Îndepărtați cu grijă cu clești șitransferați într-un castron mare de apă de gheață; lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
BolBol
32
Scurgeți tăiței și stivați pe o foaie de copt,cu prosoape de hârtie între fiecare strat, asigurându-vă că tăiței nu se ating (se vor lipi împreună).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
33
Asamblați lasagna
34
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Înveliți vasul de copt a13x9 " cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
35
Se întinde 1/4 cană B cm.chamel în vasul de copt pregătit. Topwith un strat de fidea, răspândirea peste un pic de 3/4 ceasca Bolognesesauce,apoi 1/2 ceasca b8chamel, și top cu 1/4 ceasca parmezan.Repetați procesul de încă 7 ori, începând cu tăiței șise termină cu parmezan, pentru un total de 8 straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PastePaste
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
36
Așezați coacerea pe o foaie de copt cu margini și coaceți lasagna până la bubblingși începând să se rumenească deasupra,50-60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
37
Lăsați lasagna să stea cu 45 de minute înainte de servire.
38
Lasagna poate fi asamblată cu 12ore înainte. Acoperiți și răciți.
39
Lăsați la temperatura camerei 2 oreînainte de coacere. Gatiti, acoperitcu folie până în ultimele 20 de minute,apoi terminați gătitul neacoperit.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
40
cum să sub magazin-cumpărat
41
Pastele de casă sunt minunate: sunt bogate și pot fi rulatefoarte subțire. Dar, desigur, nu este singura ta opțiune:proaspăt cumpărat din magazin:Disponibil în secțiunea frigorifică a magazinelor de specialitateși a băcăniilor italiene. De obiceiun pic mai gros decât ceea ce necesită rețeta noastră, dar este încă o alegere bună. Cumpara 1 1 / 2pounds. Dimensiunile variază în funcție de magazin;dacă este necesar, tăiați tăiței în timpul asamblării pentru a umple tigaia fără prea multe suprapuneri.Uscat: dacă observați tăiței de ou uscați importați, merită să se răsfețe, dar grâul standard supermarketdurum va funcționa doar bine (evitați totuși să nu fierbeți).Tăiței de supermarketsunt mai groși, așa că faceți câtevastraturi. Gatiti 24 de taitei (1-1 1/2 cutii) per pachetinstrucțiuni; împărțiți sosul uniform între 6 straturi.Tăiați tăiței după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De OuTaitei De Ou
PastePaste
GrâuGrâu
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista