Lasagna vegană ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 12 și costă $1.73 pe portie. O porție conține 248 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet de vin, vinete de lire sterline și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Lasagna Vegană, Cea Mai Bună Lasagna Vegană, și Lasagna Vegană.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați vinetele pe lungime în felii groase de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
3
Așezați într-un singur strat pe o suprafață plană sau 2 foi de copt, suprapunându-se ușor după cum este necesar și presărați uniform cu 1 linguriță de sare. Întoarceți vinetele și presărați uniform cu restul de 1 linguriță de sare; lăsați să stea până se formează mărgele de apă la suprafață, cel puțin 30 de minute. Între timp, pregătiți sosul.Pentru SOS: folosind un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă, pulsați roșiile și sucurile acestora, în loturi, după cum este necesar, până când sunt tocate grosier (aproximativ 10 leguminoase).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Tomate
Sos
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Foaie De Copt
4
Încălziți uleiul într-o cratiță mare, cu un capac etanș la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
6
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, cu aproximativ 30 de secunde mai mult.Împingeți ceapa și usturoiul pe o parte a tigaiei și adăugați pasta de roșii pe partea goală a tigaiei. Gatiti pasta usor pentru a indeparta aroma cruda, amestecand ocazional, aproximativ 1-2 minute. Se amestecă ceapa și usturoiul în pastă pentru a se încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați roșiile tocate, frunza de dafin, fulgii de ardei roșu și câțiva vârfuri de sare. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute pentru a contopi aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Frunze De Dafin
Tomate
Sare
8
Adăugați caperele, gustați și condimentați cu sare suplimentară și fulgi de ardei roșu, după cum este necesar; set aside.To finalizați vinetele: folosind prosoape de hârtie, uscați feliile de vinete pe ambele părți. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Vinete
Capere
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
9
Adăugați suficientă vinete pentru a sta într-un singur strat în tigaie și căutați pe ambele părți, aproximativ 4 minute în total. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Transferați pe o farfurie și repetați, în loturi, cu încă 1 1/2 linguri de ulei și restul de vinete nefierte.În timp ce vinetele se gătesc, așezați restul de 2 linguri de ulei de măsline, pătrunjel, oțet, fulgi de ardei roșu și un vârf de sare într-un castron mare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Ulei De Măsline
Vinete
Pătrunjel
Oțet
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Transferați vinetele arse în amestecul de ulei-oțet și aruncați. Gustați și condimentați cu sare suplimentară, după cum este necesar.Pentru tăiței: aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Paste
Oțet
Apă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
12
Adăugați tăiței și gătiți, amestecând ocazional, până la al dente, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
1
Întindeți un strat subțire de sos de roșii în fundul unui vas de copt de 13 pe 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Așezați un singur strat de tăiței deasupra sosului, aproximativ 3 tăiței de dimensiuni obișnuite. Topiți tăiței cu un sfert din umplutura de tofu (aproximativ 1 cană) și întindeți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sos
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
3
Așezați un sfert din feliile de vinete peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
4
Întindeți aproximativ 1 cană de sos peste vinete și presărați cu aproximativ 1/4 cană din frunzele de busuioc. Faceți încă trei straturi de tăiței, umplutură, vinete, sos și busuioc, omițând busuiocul din stratul superior.Acoperiți cu folie și coaceți timp de 50 de minute. Descoperiți și coaceți până la barbotare, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Proaspăt
Vinete
Paste
Sos
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
5
Lăsați să se răcească cu cel puțin 10 minute înainte de tăiere.