Lasagna Vegană

Lasagna Vegană
Lasagna vegană ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 12 și costă $1.73 pe portie. O porție conține 248 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet de vin, vinete de lire sterline și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Lasagna Vegană, Cea Mai Bună Lasagna Vegană, și Lasagna Vegană.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați vinetele pe lungime în felii groase de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
3
Așezați într-un singur strat pe o suprafață plană sau 2 foi de copt, suprapunându-se ușor după cum este necesar și presărați uniform cu 1 linguriță de sare. Întoarceți vinetele și presărați uniform cu restul de 1 linguriță de sare; lăsați să stea până se formează mărgele de apă la suprafață, cel puțin 30 de minute. Între timp, pregătiți sosul.Pentru SOS: folosind un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă, pulsați roșiile și sucurile acestora, în loturi, după cum este necesar, până când sunt tocate grosier (aproximativ 10 leguminoase).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
TomateTomate
SosSos
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Încălziți uleiul într-o cratiță mare, cu un capac etanș la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, cu aproximativ 30 de secunde mai mult.Împingeți ceapa și usturoiul pe o parte a tigaiei și adăugați pasta de roșii pe partea goală a tigaiei. Gatiti pasta usor pentru a indeparta aroma cruda, amestecand ocazional, aproximativ 1-2 minute. Se amestecă ceapa și usturoiul în pastă pentru a se încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați roșiile tocate, frunza de dafin, fulgii de ardei roșu și câțiva vârfuri de sare. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute pentru a contopi aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
SareSare
8
Adăugați caperele, gustați și condimentați cu sare suplimentară și fulgi de ardei roșu, după cum este necesar; set aside.To finalizați vinetele: folosind prosoape de hârtie, uscați feliile de vinete pe ambele părți. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
VineteVinete
CapereCapere
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
9
Adăugați suficientă vinete pentru a sta într-un singur strat în tigaie și căutați pe ambele părți, aproximativ 4 minute în total. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Transferați pe o farfurie și repetați, în loturi, cu încă 1 1/2 linguri de ulei și restul de vinete nefierte.În timp ce vinetele se gătesc, așezați restul de 2 linguri de ulei de măsline, pătrunjel, oțet, fulgi de ardei roșu și un vârf de sare într-un castron mare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Transferați vinetele arse în amestecul de ulei-oțet și aruncați. Gustați și condimentați cu sare suplimentară, după cum este necesar.Pentru tăiței: aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
PastePaste
OțetOțet
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Adăugați tăiței și gătiți, amestecând ocazional, până la al dente, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
1
Întindeți un strat subțire de sos de roșii în fundul unui vas de copt de 13 pe 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Așezați un singur strat de tăiței deasupra sosului, aproximativ 3 tăiței de dimensiuni obișnuite. Topiți tăiței cu un sfert din umplutura de tofu (aproximativ 1 cană) și întindeți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
3
Așezați un sfert din feliile de vinete peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
4
Întindeți aproximativ 1 cană de sos peste vinete și presărați cu aproximativ 1/4 cană din frunzele de busuioc. Faceți încă trei straturi de tăiței, umplutură, vinete, sos și busuioc, omițând busuiocul din stratul superior.Acoperiți cu folie și coaceți timp de 50 de minute. Descoperiți și coaceți până la barbotare, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
VineteVinete
PastePaste
SosSos
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Lăsați să se răcească cu cel puțin 10 minute înainte de tăiere.
6
Se presară cu restul de 1/4 cană de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
7
Se servește cu orice sos de roșii rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii

Ingrediente

2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de busuioc ambalate slab (de la aproximativ 1 buchet), tăiate în panglici groase de 1/4 inchfrunze de busuioc ambalate slab (de la aproximativ 1 buchet), tăiate în panglici groase de 1/4 inch1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit1Bucăți de caramele Heath Barpiper negru proaspăt măcinat, plus mai mult după cum este necesarpiper negru proaspăt măcinat, plus mai mult după cum este necesar2kilogrameroșii întregi decojite, de preferință San Marzanoroșii întregi decojite, de preferință San Marzano23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri muștar, de preferat Dijon3 linguri muștar, de preferat Dijon6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.vinete (aproximativ 2 mici)vinete (aproximativ 2 mici)21 litru de lapte integral, la temperatura camereicăței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați2Bucăți de caramele Heath Barsare kosher, plus mai mult după cum este necesarsare kosher, plus mai mult după cum este necesar3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fidea lasagna uscatăfidea lasagna uscată23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie proaspăt stors, plus mai mult după cum este necesar (de la aproximativ 1/2 lămâie)suc de lămâie proaspăt stors, plus mai mult după cum este necesar (de la aproximativ 1/2 lămâie)2Bucăți de caramele Heath Barcoaja de lămâie rasă fin (de la aproximativ 2 lămâi medii)coaja de lămâie rasă fin (de la aproximativ 2 lămâi medii)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmdrojdie nutritivă (opțional)drojdie nutritivă (opțional)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de pătrunjel Italian tocate măruntfrunze de pătrunjel Italian tocate mărunt0Bucăți de caramele Heath Barfulgi de ardei roșu, plus mai mulți după cum este necesarfulgi de ardei roșu, plus mai mulți după cum este necesar1Bucăți de caramele Heath Bar1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.tofu moale, scurstofu moale, scurs12 lingurițe de pudră de usturoiPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire1(vinete)ceapa galbena, tocata maruntceapa galbena, tocata marunt
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista