Lasagna Ușoară Cu Mămăligă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ușor Polenta Lasagnan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 618 calorii, 28G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână brânză ricotta parțial degresată, albuș de ou, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 77%. Rețete similare includ Mămăligă cu roșii proaspete și chipsuri de parmezan / mămăligă ușor de făcut, Mamaliga Lasagna, și Mamaliga Lasagna.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aranjați feliile de mămăligă într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați brânza ricotta, ardeiul roșu, spanacul și albușul de ou într-un castron mediu.
Se întinde peste mămăligă; lingură sosul marinara uniform peste amestecul de brânză ricotta. Acoperiți cu folie; coaceți la 400 timp de 30 de minute. Descoperi;se presara cu parmezan.
Coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.