Lasagna mexicană de la Campbell ' s Kitchen

Lasagna mexicană de la Campbell ' s Kitchen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagna mexicană de la Campbell ' s Kitchen. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de tăiței de lasagna, crema condensată campbell ' s de supă de ciuperci, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare includ Burgeri de curcan de la Campbell ' s Kitchen, Campbell ' s Kitchen baie caldă de spanac, și Campbell ' s Kitchen Easy Chicken Paprikash.

Instrucțiuni

1
Amestecați supa de ciuperci și laptele într-un bol mic până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Gatiti carnea de vita, ceapa si pudra de chili intr-o cratita de 3 litri la foc mediu-mare pana cand carnea de vita este bine rumenita, amestecand des pentru a separa carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se toarnă orice grăsime.
4
Amestecați supa de roșii în cratiță și gătiți până când amestecul este fierbinte și clocotit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Strat jumătate din amestecul de vită, 2 tăiței de lasagna și jumătate din amestecul de supă de ciuperci într-un vas de copt pătrat de 8 inci, tăind tăiței pentru a se potrivi vasului, dacă este necesar. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Coaceți la 400 de grade F. timp de 30 de minute sau până când umplutura este fierbinte și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista