Lasagna Mexicană
Reteta Lasagnan Mexican este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 581 calorii, 30g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,09 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați avocado, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Lasagna Mexicană, Lasagna Mexicană, și Lasagna Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti cârnații și carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Scurgere. Se amestecă fasolea și următoarele 5 ingrediente; gătiți până se încălzește bine.
Amestecați împreună supele și sosul enchilada într-o cratiță; gătiți până se încălzește bine.
Lingurați o treime din sos pe fundul unui vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci; top cu 3 tortilla. Lingura jumătate din amestec de carne de vită și o treime din sos peste tortilla; se presara cu jumatate de branza Cheddar. Sus cu 3 tortilla; repetați straturile care se termină cu tortilla.
Se presară cu brânză Monterey Jack și următoarele 3 ingrediente.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute. Sus cu avocado.