Lasagna italiană de cârnați și ciuperci cu sos Bechamel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați italieni și lasagna de ciuperci cu sos Bechamel. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 307 calorii, 19g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cârnați ușori în vrac, brânză mozzarella parțial degresată, brânză ricotta parțial degresată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Lasagna cu ciuperci, roșii și sos B-Chamel, Duminica savuroasa: Lasagna Bolognese cu sos Bechamel, și Lasagna vegetariană toscană cu dovlecei, Mozzarellan afumat și sos B-Chamel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Așezați cârnații într-o tigaie la foc mediu și gătiți până se rumenesc și se sfărâmă, aproximativ 10 minute.
Scurgeți cârnații și dați deoparte.
Pentru a face sos bechamel, topiți untul într-o cratiță la foc mediu și amestecați făina. Lăsați făina și untul să se gătească până când sunt ușoare și spumoase, aproximativ 2 minute, șoptind constant; bateți laptele, puțin câte puțin.
Bateți sarea și nucșoara și aduceți sosul la foc mic, amestecând constant până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Scoateți sosul de pe foc și lăsați-l deoparte.
Într-un castron, bateți oul și amestecați brânza ricotta și pătrunjelul până se combină bine.
Pentru a asambla lasagna, turnați aproximativ 1 1/2 cană de sos marinara în fundul vasului de copt pregătit și acoperiți sosul cu 4 tăiței lasagna, suprapunându-se dacă este necesar. Pe tăiței, stratificați 1/3 din amestecul de ricotta, urmat de 1/3 din cârnații fierți, 1/3 cană de ciuperci, 1/4 din sosul bechamel, 1 cană de brânză mozzarella, 1/8 cană de parmezan și încă 1 cană de sos marinara. Repetați straturile încă de două ori, terminând cu un strat final de tăiței acoperit cu un strat de sos marinara, sos bechamel, restul de brânză mozzarella și parmezan rămas. Acoperiți vasul cu folie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la bule și tăiței sunt fragede, aproximativ 1 oră.
Scoateți folia și coaceți până când stratul superior de brânză se rumeneste, încă aproximativ 5 minute. Lăsați lasagna să stea 10 minute înainte de tăiere.