Lasagna De Pui Roll-Up-Uri
Reteta de pui Lasagna Roll-up-uri ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 50 minute. O porție conține 302 calorii, 23g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,28 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Dacă aveți condimente, tăiței de lasagna, sos de paste preferate de familia classico și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri, Congelator Lasagna Roll Up-Uri, și Easy Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 191°.
Combinați primele 5 ingrediente; se întinde pe tăiței.
Locul, cusătură-părți în jos, în 9-inch pătrat vas de copt. Se acoperă cu sos; deasupra cu mozzarella.
Coaceți 30 min. sau până când se încălzește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon