Lasagna De Noapte De Crăciun
Rețeta lasagna de noapte de Crăciun ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Pentru $1.77 pe portie, obțineți un fel principal care servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 492 calorii. Dacă aveți parmezan, brânză ricotta de carton, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Crăciun Vegetarian Partea 2: Lasagna Cu Ciuperci, Cupcakes Stollen De Crăciun-Un Clasic De Crăciun Transformat, și Fursecuri de Crăciun: fursecuri norvegiene de Crăciun, prune condimentate cu morcovi păstrează semilune și portocală de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez sau mai multe skillets mari, gătiți carnea de vită, cârnații, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge.
Adăugați sosul de spaghete, supa, ciupercile, sosul Worcestershire, condimentul Italian, 1 linguriță sare, 1 linguriță piper și usturoi praf. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
Între timp, într-un castron mare, combinați ouăle, brânza de vaci, ricotta și restul de sare și piper.
Întindeți 2 căni de sos de carne fiecare în două unse de 13 in. x 9-în. vase de copt.
Strat fiecare cu 1/3 cană parmezan, patru tăiței, 1-1/4 căni amestec de brânză de vaci și trei felii de brânză mozzarella. Repetați straturile. Se acoperă cu tăiței rămași, sos de carne și parmezan.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 45 de minute sau până la bule.
Lăsați să stea 15 minute înainte de tăiere.