Lasagna de Kale și ciuperci

Lasagna de Kale și ciuperci
Lasagna de Kale și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 530 calorii, 29G de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți ciuperci cremini, oțet de vin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Lasagna de Kale și ciuperci, Lasagna de ciuperci și Kale cu sos de caju de rozmarin, și Rulouri De Lasagna Cu Kale, Ciuperci Și Roșii Uscate La Soare {Vegetarian}.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați 8 căței de usturoi; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
4
Adăugați pasta de roșii și gătiți 2 minute, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
5
Adăugați vin; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
6
Adăugați busuioc și următoarele 4 ingrediente (prin frunza de dafin). Se amestecă 1/4 linguriță sare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
BusuiocBusuioc
SareSare
7
Așezați pancetta într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Scoateți pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
9
Așezați ciupercile în robotul de bucătărie; procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
10
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați pancetta; gătiți 6 minute sau până când sunt crocante, amestecând pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
12
Adăugați restul de 1/4 linguriță de sare, ciuperci și 1/4 cană de bulion. Creșteți căldura la mediu. Gatiti 10 minute sau pana aproape se usuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
StocStoc
SareSare
13
Se ia de pe foc; se amestecă jumătate și jumătate.
14
Încălziți o cratiță medie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
15
Adăugați 1/2 cană rămasă și 2 căței de usturoi rămași; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
StocStoc
16
Adăugați kale; gatiti 10 minute sau pana cand varza se ofileste, amestecand ocazional. Se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
KaleKale
17
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Răspândiți 1 cană de sos în partea de jos a unui vas de copt din sticlă sau ceramică de 8 inci, acoperit cu spray de gătit. Aranjați 2 tăiței peste sos; taitei de top cu toată kale și sos de 3/4 cană. Aranjați 2 tăiței peste kale și sos; se acoperă cu amestec de ciuperci și ricotta. Se acoperă cu restul de 2 tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CiuperciCiuperci
PastePaste
Brânză RicottaBrânză Ricotta
SosSos
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Pui BroilerPui Broiler
19
Întindeți sosul rămas peste tăiței; se presară parmezan. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
20
Porniți broiler (nu scoateți vasul din cuptor). Descoperi; se presara cu mozzarella. Se fierbe 2 minute sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
21
Lăsați să stea 5 minute; se presara cu patrunjel si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper

Ingrediente

1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciorbă de vită nesărată, divizatăciorbă de vită nesărată, divizată0Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)3971 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii zdrobite nesărateroșii zdrobite nesărate4111 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii tăiate cubulețe prăjite la foc nesărateroșii tăiate cubulețe prăjite la foc nesărate4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cremini ciupercicremini ciuperci591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu secvin roșu sec2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbusuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat12 lingurițe de pudră de usturoipătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat10cuișoare de usturoi, tocate și împărțitecuișoare de usturoi, tocate și împărțite23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmjumătate și jumătatejumătate și jumătate2Ceapa galbena medie, tocatavarză tocatăvarză tocată1Bucăți de caramele Heath Barsare kosher, divizatăsare kosher, divizată12 lingurițe de pudră de usturoiulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmoregano proaspăt tocatoregano proaspăt tocat6fidea de lasagna fără fierbere nefiertefidea de lasagna fără fierbere nefierte281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.2 cuțite generoase de garam masala2 cuțite generoase de garam masala591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiluncie parmezan, rasă (despreuncie parmezan, rasă (despre591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiluncie parte-brânză mozzarella degresată, mărunțită (aproximativuncie parte-brânză mozzarella degresată, mărunțită (aproximativ1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză ricotta parțial degresatăbrânză ricotta parțial degresată1Oreos dublu umplut1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpastă de roșii nesăratăpastă de roșii nesărată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate93
Revista