Lasagna de dovlecei cu spanac și Butternut

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spanacul și Butternut Squash Lasagnan. Această rețetă servește 8. O porție conține 400 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, piper, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest curs principal cu Caramel Sărat Brownie Milkshake ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Suc de fructe Butternut și lasagna spanac, Butternut suc de fructe Lasagna cu spanac și salvie, și Dovlecei de Butternut, ceapă caramelizată și lasagna de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti laptele intr-o cratita mica si grea la foc mediu-mare pana la 180 sau pana cand se formeaza bule mici in jurul marginii (nu fierbeti).
Scoateți din căldură; păstrați cald.
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit. Topiți untul într-o cratiță medie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați șobolani; gatiti 2 minute sau pana cand se inmoaie. Reduceți căldura; adăugați făină în tigaie și gătiți 5 minute sau până când este netedă și aurie, amestecând constant.
Se ia de pe foc; adăugați aproximativ 2 linguri de lapte cald în amestecul de făină, amestecând constant cu un bici. Adăugați treptat laptele cald rămas, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, până când amestecul este neted, amestecând constant cu un bici. Se amestecă 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și gătiți până se omogenizează și se îngroașă.
Scoateți din căldură. Acoperiți suprafața amestecului de lapte cu folie de plastic; deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați dovleceii într-un castron mare.
Adăugați oțet; aruncați pentru a acoperi.
Adăugați 1 lingură de ulei; aruncați pentru a acoperi. Aranjați dovleceii într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Se presară cu 1/2 linguriță de sare, rămânând 1/4 linguriță de piper negru și cimbru.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute, amestecând după 15 minute.
Combinați restul de 1 linguriță de ulei, ardei roșu și usturoi într-un cuptor olandez la foc mediu; gatiti 2 minute, amestecand constant.
Adăugați spanac, 1 pungă la un moment dat; gătiți până se ofilesc, amestecând frecvent.
Adăugați 1/4 linguriță de sare rămasă; gătiți până se evaporă lichidul, amestecând frecvent.
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Lingura 1/3 cana amestec de lapte în partea de jos a unui 13 x 9-inch copt tigaie acoperite cu spray de gătit. Aranjați 3 tăiței peste amestecul de lapte; top cu amestec de spanac, 2/3 cană amestec de lapte, 1/2 cană Asiago și 1/4 cană Parmigiano-Reggiano. Aranjați 3 tăiței peste brânză; acoperiți cu amestec de dovlecei, 2/3 cană amestec de lapte, rămânând 1/2 cană Asiago și 1/4 cană Parmigiano-Reggiano. Aranjați restul de 3 tăiței deasupra brânzei; întindeți amestecul de lapte rămas de 1/2 cană peste tăiței.
Se presară cu restul de 1/2 cană Parmigiano-Reggiano.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până la bule.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.