Lasagna De Aur

Lasagna De Aur
Reteta lasagna de aur ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 294 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudră de curry, făină, nucșoară proaspătă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Lasagna De Dovleac Auriu, Lasagna Cu Sparanghel De Pui Cu Crustă Aurie, și Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste).

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați frecvent ceapa cu 2 linguri de unt până la șchiopătare, aproximativ 5 minute. Scoateți 1/2 cană din amestecul de ceapă și lăsați-o deoparte. În tigaie, adăugați ghimbir, pudră de curry și dovlecei; Se amestecă, apoi se răzuiește într-un castron. Se amestecă brânza ricotta în amestecul de dovlecei și se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați oul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Clătiți și uscați tigaia; reveniți la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați untul rămas, amestecul de ceapă rezervat și făina. Se amestecă până când făina este aurie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se ia de pe foc; se adaugă bulion și jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Se amestecă până se omogenizează. Se amestecă la foc mare până când amestecul fierbe; reduceți focul și fierbeți, amestecând des, aproximativ 5 minute.
7
Adăugați 1/2 linguriță de nucșoară și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Între timp, într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți aproximativ 3 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați lasagna și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie pentru a mușca, 12 până la 16 minute.
10
Se scurge, se scufundă în apă rece, apoi se scurge din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Întindeți aproximativ 1/2 cană din sosul de ceapă uniform pe fundul unei caserole de 9 x 13 inci. Aranjați 1/2 lasagna îngrijit peste sos pentru a acoperi. Puneți tot amestecul de dovlecei pe paste și întindeți nivelul. Acoperiți bine cu pastele rămase și acoperiți complet cu sosul de ceapă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12
Presărați parmezan și praf cu mai multă nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
13
Coaceți lasagna într-un cuptor 375 până când clocotește la margini și se rumenesc ușor deasupra, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Lăsați să stea 15 până la 20 de minute; tăiați și serviți cu o spatulă largă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista