Lasagna Cu Ricotta, Spanac, Nuci Și Rucola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagna cu Ricotta, spanac, nuci și Rucola. Această rețetă servește 3 și costă 4,51 USD pe porție. O porție conține 807 calorii, 39G de proteine, și 43G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână frunze de rucola, ouă, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Farfalle Cu Spanac Pentru Copii, Nuci Și Ricotta, Lasagna De Vită, Rucola Și Spanac, și Lasagna de vită, spanac și Rucola.
Instrucțiuni
Începeți prin a vă pregăti aluatul de paste din timp. Dacă folosiți un robot de bucătărie, Așezați făina și sarea în castron. Pulsați și adăugați ouăle bătute, apoi amestecați bine.
Adăugați 1 lingură de apă odată, până când aluatul formează o bilă.
Îndepărtați și lucrați cu palma mâinii până când este elastică (câteva mns). Înfășurați în plastic și lăsați să se odihnească timp de 30 mns până la minim 1 oră.Blanch spanacul în apă clocotită sărată timp de 3 mns. Clătiți sub apă rece și stoarceți excesul de apă. Păstrați.
Se amestecă împreună ricotta, oțetul de sherry, 1 linguriță de ulei de fistic, tarhon, șalotă și se condimentează cu sare și piper. Keep.To pregătiți lasagna, folosiți o mașină de paste dacă aveți una pentru a face foi subțiri de lasagna (sau rulați manual). Asigurați-vă că acoperiți aluatul cu un prosop în timp ce lucrați, deoarece se usucă rapid. Gatiti foile dreptunghiulare precutate de paste in apa clocotita cu sare timp de 3 pana la 4 mns sau cam asa ceva. Topiți puțin unt cu puțină apă și, odată fierte, așezați foile de lasagna în acest sos pentru a aștepta, pentru a le împiedica sticking.To asamblați lasagna, așezați foi individuale de paste într-un vas și întindeți niște ricotta.
Adăugați spanac. Repetați o dată și terminați cu o foaie de lasagna. Gatiti intr-un cuptor preincalzit la 400 F pentru aproximativ 10 mns.
Se servește cu rucola proaspătă și nuci prăjite și niște vinaigretă cu nuci (făcută din 1 lingură de oțet de sherry și 2 linguri de ulei de nuci).