Lasagna cu ciuperci și ierburi proaspete

Lasagna cu ciuperci și ierburi proaspete
Ciuperci și plante proaspete Lasagna ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 284 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tarta cu ciuperci sălbatice și Gruyul de Crumbră cu salată proaspătă de ierburi, Fripturi proaspete de filet de vită acoperite cu ierburi cu sos de ciuperci, și Lasagna de Pollo con Champi Aproximativones (Lasagna de pui și ciuperci) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați tăiței într-o tigaie cu apă foarte fierbinte în timp ce pregătiți celelalte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Faceți bchamel (sos alb): aduceți laptele la foc mic într-o cratiță și scoateți-l de pe foc. Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați făină și gătiți, amestecând, până se întunecă ușor, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Bateți laptele în amestecul de făină dintr-o dată și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Adăugați 1 1/2 linguriță. sare, 1/2 linguriță. piper și nucșoară. Sosul trebuie să fie suficient de gros pentru a acoperi o lingură; dacă nu este, gătiți la foc mediu-mic, amestecând, până se îngroașă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Se ia de pe foc și se amestecă usturoiul, 2 linguri. pătrunjel și 1/2 lingură. cimbru. Păstrați acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
7
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
Încălziți o oală adâncă și largă la foc mediu-mare 2 minute. Rotiți în 1 lingură. ulei și adăugați praz. Gatiti pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, 3 pana la 4 minute, amestecand ocazional. Scoateți prazul într-un castron și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Rotiți 2 linguri. ulei în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați ciupercile, condimentați ușor cu sare și piper și gătiți la foc mediu, acoperite, până când ciupercile sunt fragede și încep să elibereze sucuri, aproximativ 5 minute. Descoperiți și gătiți până când marginile încep să se rumenească. Se amestecă prazul și restul de 1/2 lingură. cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
11
Se ia de pe foc.
12
Se amestecă parmezanul cu asiago.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
13
Asamblați lasagna: ulei de 9 pe 13 inci. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
14
Întindeți câteva linguri de bchamel peste fund. Aranjați 3 tăiței transversal în vas, apoi lingură pe aproximativ 1/2 cană bchamel, urmată de o treime din ciuperci și 1/3 cană brânzeturi. Repetați straturile încă de două ori. Se acoperă cu un strat final de tăiței și bchamel și se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
15
Coaceți lasagna până se rumenesc și clocotesc, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
16
Se presară cu 1 lingură rămasă. pătrunjel și lăsați să stea cel puțin 15 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
17
Faceți înainte: prin Pasul 6, 1 zi, răcit sau până la 3 luni, înghețat.
18
Lăsați lasagna răcită să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de coacere. Lasagna congelată poate fi dezghețată la frigider peste noapte și apoi coaptă sau coaptă direct din congelator timp de 1 3/4 ore (acoperiți prima oră).
19
Sfaturi pentru bucătari magazin: indiferent de varietate, toate ciupercile ar trebui să miroasă dulce și pământesc și să aibă capace uscate, ferme, nedeteriorate. Dacă sunt spongioase sau lipicioase, îndepărtați-vă. A se păstra: A se păstra într-o pungă de hârtie (depozitarea lor în plastic le putrezește), răcită, până la 4 zile. Chiar dacă devin complet uscate, vor fi bine în tocănițe; sucurile le îngrămădesc înapoi. Curat: ștergeți cu un prosop de hârtie abia umed. Dacă sunt foarte murdare sau nisipoase, se strecoară scurt în apă rece și se freacă cu o perie mică, apoi se usucă imediat (se udă rapid). Să gătești sau să nu gătești?: Majoritatea experților recomandă gătitul tuturor ciupercilor comestibile deoarece, în diferite grade (și în funcție de persoană), sunt greu de digerat crude. De asemenea, mulți au toxine pe care gătitul le distruge. Cu toate acestea, nu există nicio dovadă concludentă că consumul de ciuperci crude ușoare, în special cu moderație, este dăunător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista