Lasagna Alfredo
Lasagnan Alfredo ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,8 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 670 calorii. 955 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, sare și piper măcinat, sos de paste și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Pui Alfredo Lasagna, Fructe De Mare Lasagnan Alfredo, și Vegetarian Lasagnan Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge. Gătiti spanacul conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți.
Într-un castron mediu, combinați puiul și un borcan de sos Alfredo, amestecați împreună. Într-un castron separat, combinați ricotta și spanacul scurs, fiert și amestecați.
Într-un vas de copt de 9 x 13, așezați un strat de tăiței de lasagna, marginile suprapunându-se.
Se toarnă amestecul de pui și sos Alfredo peste stratul de tăiței și se întinde uniform.
Presărați 1 cană de mozzarella mărunțită peste amestecul de pui. Sus cu un alt strat de fidea.
Întindeți amestecul de spanac uniform peste tăiței.
Se toarnă 1/2 din borcanul rămas de sos Alfredo peste amestecul de spanac, răspândit uniform.
Presărați o altă cană de mozzarella peste sos, așezați pe stratul final de tăiței și deasupra cu 1/2 borcan rămas de sos Alfredo, 2 căni de mozzarella și sare și piper după gust.
Coaceți 50 până la 60 de minute, până când blatul este maro și bubuit.