Lamaie Zahar Ars Tarta

Lamaie Zahar Ars Tarta
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu lămâie br suc de lămâie ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, aluatul de patiserie, zahărul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Lamaie Zahar Ars Tarta, Dovleac Tarta De Zahar Ars, și Tarta Cu Crema De Zahar Ars.

Instrucțiuni

1
Întindeți aluatul într-o rundă de 13 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat. Se potrivesc în tigaie tartă și tăiați marginile. Se răcește coaja până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Înțepați ușor fundul cochiliei peste tot cu o furculiță, apoi tapetați cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți până când partea este setată și marginea este aurie palidă, 18 până la 20 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți coaja până la auriu adânc, cu 15 până la 20 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Bateți împreună smântâna, 1/2 cană de zahăr, coaja, sucul, gălbenușurile și oul întreg până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Puneți coaja de tartă (în tigaie) pe o foaie mare de copt și transferați-o în cuptor. Cu suportul cuptorului extins, turnați cu grijă umplutura în coajă de tartă (crema va avea în continuare bule deasupra), apoi glisați cu grijă raftul în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Coaceți tarta până când crema este setată la 3 inci de margine, dar tremură ușor în centru când este agitată ușor, 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Se scoate din foaia de copt și se răcește în tigaie pe un raft 30 de minute, apoi se scoate partea de tigaie și se răcește la temperatura camerei, aproximativ 1 1/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Chiar înainte de servire, se presara restul de zahăr lingura uniform peste partea de sus a tarta. Mutați flacăra suflantei uniform înainte și înapoi chiar deasupra tartă, evitând crusta, până când zahărul este caramelizat și ușor rumenit (aveți grijă să nu ardeți zahărul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
11
Lăsați tarta să stea cu 5 minute înainte de servire.
1
Tarta, fără blat caramelizat, poate fi coaptă și răcită cu 1 zi înainte, apoi răcită într-un recipient etanș. Ștergeți foarte ușor orice umiditate de pe suprafața tartei cu prosoape de hârtie înainte de a stropi cu zahăr și de a carameliza blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista