Gratar Zesty lamaie Spareribs este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1041 calorii, 58G de proteine, și 72g de grăsime. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de fum lichid, concentrat de limonadă, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Barberiburi Uscate Cu Piper La Grătar, Spareribs La Grătar Cu Sos BBQ Birmingham, și Spareribs la grătar cu semințe de fenicul și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea de porc în cuptorul olandez de 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Carne De Porc
3
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți aproximativ 1 oră și 30 de minute sau până se înmoaie.
4
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți ketchup-ul, sosul de chili, zahărul brun, oțetul, sucul de lămâie și fumul lichid până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 10 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum Lichid
Zahăr Brun
Sos De Chili
Suc De Lămâie
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc; se amestecă concentratul de limonadă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă
6
Îndepărtați carnea de porc în vasul de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci sau punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Pungi Ziploc
7
Se toarnă marinada peste carne de porc; întoarceți carnea de porc pentru a acoperi. Acoperiți vasul sau sigilați punga și refrigerați, întorcând carnea de porc ocazional, cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Porc
8
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Scoateți carnea de porc din marinată; rezervați marinada. Carne de porc la grătar, părțile cărnoase în sus, neacoperite și 4 inci de la foc mediu aproximativ 30 de minute, întorcându-se și perindând frecvent cu marinată, până când sunt glazurate și încălzite. Aruncați orice marinată rămasă.