L 'osso Buco a L' Orange

L 'osso Buco a L' Orange
L 'osso Buco a L' Orange ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1084 calorii, 91G de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.66 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de săgeată, pastă de roșii, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Orange Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco.

Instrucțiuni

1
Puneți 2 linguri de făină într-o pungă de plastic bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați puțină sare și piper și agitați pentru a combina. Ștergeți bucățile de vițel cu o cârpă umedă pentru a îndepărta praful osos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Puneți bucăți de ciolan de vițel în pungă și agitați pentru a acoperi fiecare bucată cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
4
Puneți untul și uleiul clarificat într-o tigaie mare (tigaie) și încălziți la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Puneți bucățile de vițel făinoase în unt/ulei. Ar trebui să spumeze și să se prăjească până la aur. Întoarceți-vă la culoare uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Subţire-Subţire-
6
Adăugați ceapa, usturoiul, morcovii și coaja de portocală. Aruncați bucățile de vițel și legumele împreună și reduceți căldura la 300 de grade F. și lăsați să "transpire" (uleiurile naturale "mărgele" din legume precum transpirația) timp de 3 minute. Acum adăugați 2 căni de vin alb uscat și răzuiți baza de tigaie cu "spurtle" din lemn sau lingură pentru a ridica orice sediment în sos. Reduceți căldura la foc mic, adăugați Garni de buchet (legați-vă cu sfoară dacă sunt proaspete sau într-o pungă de muselină dacă se folosesc ierburi uscate) și pasta de roșii pe care trebuie să o amestecați bine. Se fierbe cu un capac strâns timp de 2 ore - adăugând încă 1 1/4 căni de vin alb uscat. Aproximativ 30 de minute înainte de servire adăugați sucul de portocale. Când carnea este foarte fragedă, scoateți bucățile de vițel, treceți sosul și legumele printr-o strecurătoare și reîncălziți bucățile de ciolan de vițel în sos. Corectați condimentul și îngroșați, dacă este necesar, cu puțină pastă de săgeată. Puneți orezul cu bucățile de portocale pe o farfurie mare de servire. Puneți bucățile de vițel deasupra și acoperiți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb SecVin Alb Sec
Buchet GarniBuchet Garni
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ierburi UscateIerburi Uscate
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
ArorutArorut
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista