Lămâia De Afine Se Sfărâmă
Blueberry Lemon Crumbles ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 167 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, conserve de afine, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Piersici Și Afine Se Sfărâmă, Piersica și afinul se sfărâmă, și Piersica individuală și afine se sfărâmă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Prăjiți migdalele în 1 strat într-o tigaie superficială, amestecând o dată, până devin aurii, 3 până la 5 minute. Se răcește complet în tigaie pe un raft. Lăsați cuptorul pornit.
Pulsează făină, zaharuri, 1 linguriță coajă, scorțișoară și sare într-un robot de bucătărie până se combină, apoi adaugă unt și pulsează până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați gălbenușurile și vanilia și procesați până când amestecul începe să se reunească în aglomerări.
Transferați 1 1/3 căni de aluat ambalat într-un castron și amestecați migdalele (unele migdale se vor rupe) pentru toppingul de crumble de migdale. Adunați aluatul rămas într-o bilă.
Unt Generos funduri, părți laterale și partea superioară a tăvii de briose. Apăsați 1 lingură de aluat în partea de jos și în sus a fiecărei căni de briose. Se răcește până când aluatul este ferm, aproximativ 15 minute.
Amestecați coaja de linguriță rămasă, sucul de lămâie (2 lingurițe) și afinele uscate în conserve într-un castron mic. Puneți o lingură rotunjită de 1/2 linguriță conservă amestecul pe aluat în fiecare ceașcă de briose. Zdrobiți 1 linguriță rotunjită de migdale topping uniform în fiecare cană.
Coaceți până când toppingul este maro auriu și umplutura clocotește, aproximativ 20 până la 25 de minute. Se răcește complet în tigaie pentru brioșe pe un raft. Slăbiți marginile de crumbles cu atenție cu o mică spatulă offset sau cuțit ascuțit, apoi scoateți cu grijă din tigaie.
Crumbles păstrați într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.