Lămâi conservate cu rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați lămâile conservate cu rozmarin. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 9 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, sare de mare kosher, lămâi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 72 de ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Lămâi Conservate, Lămâi Conservate, și Lămâi Conservate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată; adăugați lămâi. Se fierbe 5 minute; scurgere. Rulați lămâile sub apă rece până când se răcește suficient pentru a le manipula.
Tăiați lămâile în pene; aruncați semințele. Aruncați pene de lămâie cu sare de mare kosher, piper roșu și rozmarin într-un castron mediu. Împachetați într-un borcan de 1 litru.
Se toarnă suc de lămâie peste pene de lămâie pentru a acoperi. Sigilați borcanul și răciți cel puțin 3 zile sau până când coaja este moale și flexibilă. Agitați recipientul zilnic. Păstrați lămâile la frigider până la 1 an.