Kringle daneză

Kringle daneză
Rețeta de Kringle danez poate fi preparată în aproximativ 50 de minute . Această rețetă produce 20 de porții cu 126 de calorii , 2 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 27 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, făină, migdale și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Vă este oferit de Taste of Home. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor poate fi îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Kringle tradițional danez - Din Danemarca , Kringle danez și fursecuri Kringle cu melasă .

Instrucțiuni

1
Într-un bol mic, mixați 6 linguri de unt și 2 linguri de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Întindeți compoziția într-un dreptunghi de 20 cm x 10 cm pe o bucată de hârtie cerată. Acoperiți cu hârtie cerată; dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Într-un bol mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
4
Adăugați smântâna, zahărul, sarea și oul; bateți până la omogenizare. Încorporați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Răsturnați aluatul pe o suprafață presărată cu făină; frământați până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute. Nu lăsați să crească.
6
Rulați forma într-un pătrat de 20 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Îndepărtați foaia de deasupra de hârtie cerată de pe amestecul de unt; răsturnați-o pe centrul aluatului. Dezlipiți hârtia cerată. Îndoiți aluatul simplu peste stratul de unt. Îndoiți-l pe lățime în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de 30 cm x 15 cm. Împăturiți-l în treimi. Repetați procesul de înfășurare și împăturire de două ori. Înfășurați-l în hârtie cerată; dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
9
Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți aluatul într-un dreptunghi de 60 cm x 13 cm. Într-un bol mic, bateți pasta de migdale și untul rămas; bateți până obțineți o compoziție omogenă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
10
Întindeți aluatul pe lungime, în centrul acestuia. Îndoiți aluatul peste umplutură pentru a-l acoperi; ciupiți pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
11
Așezați pe o tavă de copt unsă. Formați un covrig. Aplatizați ușor cu un sucitor. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
12
Ungeți albul de ou peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VioleteViolete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
13
Presărați cu firimituri de biscuiți și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
14
Coaceți la 175°C timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc. Scoateți cu grijă din tavă și puneți-o pe un grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
înghețată Napolitanăînghețată Napolitană
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista