Kringle daneză

Kringle daneză
Rețeta de Kringle danez poate fi preparată în aproximativ 50 de minute . Această rețetă produce 20 de porții cu 126 de calorii , 2 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 27 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, făină, migdale și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Vă este oferit de Taste of Home. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor poate fi îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Kringle tradițional danez - Din Danemarca , Kringle danez și fursecuri Kringle cu melasă .

Instrucțiuni

1
Într-un bol mic, mixați 6 linguri de unt și 2 linguri de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Întindeți compoziția într-un dreptunghi de 20 cm x 10 cm pe o bucată de hârtie cerată. Acoperiți cu hârtie cerată; dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
3
Într-un bol mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați smântâna, zahărul, sarea și oul; bateți până la omogenizare. Încorporați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
5
Răsturnați aluatul pe o suprafață presărată cu făină; frământați până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute. Nu lăsați să crească.
6
Rulați forma într-un pătrat de 20 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
7
Îndepărtați foaia de deasupra de hârtie cerată de pe amestecul de unt; răsturnați-o pe centrul aluatului. Dezlipiți hârtia cerată. Îndoiți aluatul simplu peste stratul de unt. Îndoiți-l pe lățime în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
8
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de 30 cm x 15 cm. Împăturiți-l în treimi. Repetați procesul de înfășurare și împăturire de două ori. Înfășurați-l în hârtie cerată; dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
9
Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți aluatul într-un dreptunghi de 60 cm x 13 cm. Într-un bol mic, bateți pasta de migdale și untul rămas; bateți până obțineți o compoziție omogenă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Întindeți aluatul pe lungime, în centrul acestuia. Îndoiți aluatul peste umplutură pentru a-l acoperi; ciupiți pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
11
Așezați pe o tavă de copt unsă. Formați un covrig. Aplatizați ușor cu un sucitor. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
12
Ungeți albul de ou peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
13
Presărați cu firimituri de biscuiți și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
14
Coaceți la 175°C timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc. Scoateți cu grijă din tavă și puneți-o pe un grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista