Kraft MAKERS carne de vită Burgundia

Kraft MAKERS carne de vită Burgundia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kraft MAKERS Beef Burgundy. O porție conține 589 calorii, 64G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,32 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină, producători de rețete friptură de oală din New england, vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Kraft MAKERS carne de vită Stroganoff, Rulouri de ouă chinezești pentru producătorii de Kraft, și Steak Fajitas și producători de Kraft.

Instrucțiuni

1
Aruncați carnea cu făină; se pune în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Adăugați morcovi, ciuperci, vin, frunze de dafin și sos de fierbere; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Gatiti la 8 pana la 10 ore (sau la 4 pana la 6 ore).
4
15 Minute Înainte De Servire
5
Gatiti orezul conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea. Între timp, adăugați sosul de finisare la aragazul lent; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Serviți amestecul de carne peste orez; se presară pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista