Kohlrabi 'n' Morcovi la cuptor

Kohlrabi 'n' Morcovi la cuptor
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, Kohlrabi 'n' Carrot Bake ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 42 de cenți per porție, primești o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 163 de calorii. Dacă aveți sare, unt, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 2 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 43%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de guli-rave ras cu sfeclă roșie, morcov, castraveți și varză, Cum să spiralizați un guro-rabe: Salată de rucola cu tăiței cu mere verde și sfeclă roșie cu brânză de capră, afine uscate și nuci cu miere -Sos de Dijon și Cum să Spiralizezi un Kohlrabi: Salată de rucola cu tăiței cu mere verzi și guli-rabe cu brânză de capră, merișoare uscate și nuci cu sos de miere-Dijon.

Instrucțiuni

1
Puneți gulii și morcovii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
2 Căni De Căprioară Fiartă Cuburi2 Căni De Căprioară Fiartă Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți bine; pus deoparte.
3
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în 2 linguri de unt până se înmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Căprioară Gătită în CuburiCarne De Căprioară Gătită în Cuburi
3 Linguri De Zahar Muscovado Usor3 Linguri De Zahar Muscovado Usor
Ciuperci Morel Proaspete, FeliateCiuperci Morel Proaspete, Feliate
CeapăCeapă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc. Se amestecă amestecul de legume, pătrunjelul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
5
Transferați într-o mică adâncime de 2 litri. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Într-o tigaie mică, topiți untul rămas la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Zahar Muscovado Usor3 Linguri De Zahar Muscovado Usor
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați pesmet; gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
8
Se presara peste amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
9
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20-25 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană Amestec De Parmezan Ras și Brânză Romano1/3 Cană Amestec De Parmezan Ras și Brânză Romano
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista