Kimchee Picant Rapid

Kimchee Picant Rapid
Kimchee picant rapid este un fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. O porție conține 63 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 79 de fani. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Un amestec de varză napa, ghimbir, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Kimchee Picant Rapid, Coaste scurte la grătar în stil coreean cu ghimbir, ardei iute și Kimchee rapid, și Kimchi / Kimchee / Gimchi (Varză Picantă Fermentată Coreeană).

Instrucțiuni

1
Scoateți frunzele exterioare din varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
2
Tăiați varza în sferturi și îndepărtați miezul interior dur. Feliați secțiuni în felii de 1/2 inch. Puneți într-o strecurătoare, adăugați sare și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Așezați peste un castron și lăsați să se scurgă, acoperit, până se ofilesc, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-un castron mare combinați oțetul și zahărul și amestecați pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați pasta de chili, ghimbirul, usturoiul și scallions și amestecați. Clătiți sarea de pe varză cu câteva schimbări de apă. Se usucă bine și se adaugă la amestecul de oțet; se amestecă bine pentru a se combina. Puneți într-un borcan de sticlă sterilizat și împachetați varza în jos; adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Închideți borcanul și dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore. Acesta este picant și devine mai picant cu cât stă mai mult - adăugați sau scădeți pasta de chili după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Ceapa VerdeCeapa Verde
VarzăVarză
OțetOțet
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ApăApă
SareSare
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 40 m.
Porții2
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista