Kelly ' s Slow Cooker Carne de vită, ciuperci și supă de orz

Kelly Slow Cooker Carne de vită, ciuperci, și supa de orz este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 349 calorii, 42G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.33 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos de roșii, frunze de dafin, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este minunat. Încercați Supă sănătoasă de orz de carne de vită și ciuperci pentru aragazul lent, Supă De Orz De Vită Cu Aragaz Lent, și Supă De Orz De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați stocul de vită, sosul de roșii, apa, ceapa, morcovul, orzul, ciupercile și usturoiul împreună într-un aragaz lent.
Condimentați bucățile de vită cu sare de usturoi, sare și piper negru; se adaugă la amestecul de carne de vită.
Adăugați frunze de dafin în aragazul lent.
Gatiti la foc mic pana cand supa se ingroasa si carnea de vita este frageda, aproximativ 6 ore.
Scoateți și aruncați frunzele de dafin pentru a servi.