Kebab De Pui Prăjit (Ganderi Kebab)
Reteta prajit kebab de pui (Ganderi Kebab) ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 118 calorii. Această rețetă servește 45 și costă 44 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână chutney de mango, semințe de chimen, garam masala și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Legume Și Kebab De Pui, Pui Shish Kebab, și Chicken D Ampercorner Kebab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, frământați puiul cu cheddar, ceapă, coriandru, mentă, ghimbir, usturoi, jalapeo, semințe de chimen, boia, garam masala, sare și cardamom. Folosind mâinile ușor umezite, rotiți amestecul în bile de 1 1/2 inch.
Puneți ouăle bătute și firimiturile de pâine în 2 farfurii separate.
Rotiți bilele în ou și apoi dragați în firimiturile de pâine, apăsând pentru a adera.
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți 1/2 inch de ulei vegetal la 35
Lucrând în loturi, prăjiți bilele de pui la foc moderat, rotind o dată, până devin aurii și fierte, aproximativ 5 minute.
Se scurge pe o foaie de copt de hârtie towellined. Pătrundeți fiecare kebab cu o frigăruie scurtă și transferați-l pe un platou.
Se servește cu chutney de mango.