Kebab De Pui La Grătar Mediteranean

Kebab-urile de pui la grătar mediteraneene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 162 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, portocale, sos de rodie-portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Kebab mediteranean la grătar pe Pita, Kebab De Miel La Grătar Mediteranean, și Kebab De Creveți La Grătar Mediteranean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 cană de sos de rodie-portocală și pui într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați la frigider 30 de minute, întorcând punga ocazional.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Tăiați fiecare portocală în 8 pene; tăiați fiecare pană transversal în 3 bucăți.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Filetați bucățile de pui și portocaliu alternativ pe fiecare dintre frigăruile de 16 (10 inci).
Se presară uniform cu sare și piper.
Așezați kebab-urile pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata, ungând ocazional cu restul de 1/2 cană de pansament rodie-portocaliu.
Așezați kebab-urile pe un platou; se presară cu mentă.